Vilsamt för öga och öra

Den mycket talangfulle Jonathan Hultén har gjort det igen. Denna gång med ”The Forest Poems: the animation”. Och det är precis vad det låter som, dikter och animationer på temat skog. Och efter en intensiv arbetsvecka var det mycket befriande, ja rentav vilsamt, för både öga och öra att ta del av detta. Dessa nio delar under knappt elva minuter var precis vad jag behövde.

Jonathan har lagt upp denna video (se nedan) som är summan av de nio videoklipp man sedan tidigare kan se på hans Youtubekanal. På kanalen finns även en del annat material. Här får man ta del av hans fina konstnärskap i form av text, musik och animation. I mitt tycke ett härligt bildspråk och uttryck. Väl värt att ta en besök där!

/David

Jonathan Hultén – The Forest Poems: the animation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.