Sofia Karlsson till Glava glasbruk

Konserterna duggar tätt i juli och en konsert som hamnat lite i skymundan bland arrangemangen är Sofia Karlssons besök på Glava glasbruk den 21 juli. Just den 21e konkurrerar hon med tre andra konserter samma dag.

Sofia kommer till våra trakter med ett nytt fullängdsalbum, ”Sånger från broccolifälten”, som släpptes i våras. Albumet är hennes tionde i ordningen. På scen spelar hon både nytt och gammalt och det utlovas realtids-spel och flödande trestämmig sång tillsammans med fantastiska Linnea Olsson på cello och Charlotte Centervall på gitarr. Varmt välkomna till Sofias akustiska himmel 2022! Sofia Karlsson har varit verksam i tjugo år och fick sitt stora genombrott 2005 med Svarta Ballader, som sålde platina och erhöll både svensk och dansk Grammis. Hennes tolkningar av Dan Anderssons dikter tillhör fortfarande hennes mest älskade gärningar och verkar aldrig gå ur tiden.

Konserten i Glava kostar 395:- och biljetter köper du hos Tickster. Servering i pausen.

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.