Sök konsert-föreningens stipendium!

Nu är det är dags att söka 2022 års stipendium hos Arvika konsertförening. I alla fall om du är barn eller ungdom med huvudsaklig inriktning mot klassisk musik. Du ska vara boende i Arvika kommun eller studera vid någon av skolorna inom Arvika kommun eller Musikskolan i Arvika. Stipendiet har, vad jag vet, historiskt bara delats ut till enskilda utövare men även en grupp av elever (ensembler till exempel) kan söka. En stipendiat kan även föreslås av en pedagog.

Vill du söka så ska den vara konsertföreningen till handa senast den 26 november 2021. Ansökan skickas till: arvikakonsertforening@gmail.se eller Arvika Konsertförening, Solbergs gränd 1, 671 31 Arvika. Tidigare stipendiater finns presenterade på konsertföreningens hemsida där du kan läsa mer.

/David

Senaste årens stipendiater:

Mirja Backlund och Freja Apelkvist.
2021: Mirja Backlund, klarinett och Freja Apelkvist, cello.

Lovisa Lundmark. Foto: Arvika Konsertförening.
2020: Lovisa Lundmark, fiol.
Cecilia Werling
2019: Cecilia Werling, horn/sång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.