Franska toner i Stavnäs kyrka

Löv Löv. Foto: Pixabay.

Nästa lördag är det fransk musik som står på programmet i Stavnäs kyrka. Anna Tunström sjunger tillsammans med Fredrik Helgesson. De båda ackompanjeras av pianist Ylva Holmstrand och violinist Lisbeth Vecchi. I pressutskicket från Arvika konsertförening går bland annat detta att läsa:

”Programmet innehåller bland annat Gabriel Faurés vackra sånger Nell, Clair de lune och Notre amour, Claude Debussys Beau soir och Mandoline, men också de korta ”fröpåsesångerna” i Catalgoue de fleur av Darius Milhaud. Några duetter såklart, av Gabriel Fauré och Camille Saint Saëns, Lisbeth bjuder på Thaïs och mellanaktsmusiken ur Bizets Carmen!”

Det bli vackert!

//David

Dag: lördag 26 oktober
Tid: klockan 18.00
Plats: Stavnäs kyrka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.