Sök Arvika Konsertförenings stipendium för 2019

Simon Henriksson, Arvika konsertförenings stipendiat 2016. Foto: David Fryxelius.
Simon Henriksson, Arvika konsertförenings stipendiat 2016. Foto: David Fryxelius.

Nu är det dags för barn och ungdomar att se hit en stund. Nu kan de söka Arvika Konsertförenings stipendium för 2019. Ansökningstiden går ut om två månader. De senaste årens stipendiater är Gabriel Nilsson (2018), Nora Heinerud (2017) och Simon Henriksson (2016). Så här skriver konsertföreningen själva om stipendiet:

”Stipendiet kan sökas av barn och ungdom med huvudsaklig inriktning mot klassisk musik, boende i Arvika Kommun eller som studerar vid någon av skolorna inom Arvika Kommun eller Musikskolan i Arvika. Stipendiet kan delas ut till enskild eller till grupp och kan även föreslås av lärare. Motivering ska lämnas. Stipendiet delas ut under 2019 i samband med att stipendiaten eller stipendiaterna ger eller deltar i en konsert. Stipendiet sökes innan 15 november 2018.”

Så, ingen idé att vänta, greppa tag om pennan och nominera en vän eller kanske dig själv!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.