//
du läser...
Gain Eleven, Göran Bryntesson, Lollo Berndalen, Trivselkväll

Årets trivselkvällar i stadsparken

Fredrik Toremark på trivselkvällen i stadsparken 3 juli 2015. Foto: David Fryxelius.

Fredrik Toremark på trivselkvällen i stadsparken 3 juli 2015. Foto: David Fryxelius.

Länge trodde jag att Arvika kommun inte skulle arrangera några trivselkvällar i stadsparken. Jag satt och funderade kring om arrangemanget fått stryka på foten, likt stadsfesten, i någon slags kommunal spariver. Det hade varit tråkigt. Men jag hade fel och det känns mycket bra (vilket man ju inte alltid kan säga när man har fel)!

Det blir dock inte lika många tillfällen detta år som det varit tidigare år. Detta sjunde år blir två trivselkvällar i juli och den första är redan nu på fredag. Göran Bryntesson leder sedvanligt kvällen och Lollo Berndalen är kapellmästare i husbandet. Precis om tidigare år bygger trivselkvällarna på de tre hörnstenarna musik, allsång och servering.

Och det blir precis som tidigare år gästartister. På fredag kommer Pia Pihlgren, Britt Enders, Gain Eleven, Never Bråttom Boys, Oskar Persson jazztrio och Marja i Myrom. Kanske tillkommer även någon medverkande på något sätt.

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Trivselkvällarna har genom åren dragit massor av publik och är bland folk i stan mycket uppskattat. Det här är ett arrangemang som på ett otvunget och ganska lättsamt sätt hittat helt rätt hos Arvikaborna. Jag vet att Göran brukar säga att publikantalet brukar ligga mellan 400-1000. Men jag är rätt säker på att jag själv varit där då man haft en god bit mer än 1000 personer i publiken. Att arrangemanget är gratis bidrar naturligtvis till det höga publikantalet.

Fredagens blandning av gästmusiker gör att jag tror nog att alla ska kunna hitta något de tycker riktigt bra om. På fredagen ska t.ex. Gain Eleven göra ett akustiskt gig – det blir spännande tycker jag!

/David

Annonser

Om ArvikaMusik

Arvika är en stad och bygd full av musik...

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SENASTE INLÄGGEN

juli 2017
M T O T F L S
« Jun   Aug »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 006 andra följare

Support Local Music

Sök Arvikamusiker från Arvika på Soundcloud

Soundcloud
I love Arvika
Annonser
%d bloggare gillar detta: