Imorgon startar Koppsängsfestivalen 2017

koppsängsfestivalen
koppsängsfestivalen

Imorgon startar Koppsängsfestivalen – ”en tredagarsfestival i solens, gemenskapens och musikglädjens tecken” som man skriver på sin hemsida. Koppsängsfestivalen är inte en traditionell musikfestival utan här erbjuds en hel del annat. Eller vad sägs om fotbollsmatcher, salsakurs eller cirkusskola? Men givetvis blir det musik och dans i sommarkvällen. Och som om det inte räckte erbjuds både dans och god ekologisk mat!

Årets artister:
Det blir en skön mix artister, från ”när och fjärran”, som kommer att underhålla. Pop, proggrock, disco… you name it! Årets lineup kommer här i bokstavsordning: Coffee Annan Band, Comboio, Dr Zeke, Granny K, Hellsingland Underground, Kuntera, LARM, Makten & Härligheten feat Khaled Harara, Mama Chajes Orkester, Movio, Nephila, Obsklassen, Rödgrön röra, Skurvelua, Södra Åkeriet, The Chickpeas Band, The Wife, Tore Disco.

Södra Åkeriet
Södra Åkeriet

Biljettpriser: 
Vuxen (från 18 år) 450 kronor. Ungdom (från 15 till 18 år) 250 kronor. Besökare under 18 år får endast tillträde till festivalområdet i målsmans sällskap. Endagsbiljett kan endast köpas för lördag och kostar 250 kronor (gäller både vuxen och ungdom). Biljetten köper du här. Biljett kan också köpas på plats men i entrén kan du endast betala med kontanter och Swish. Väl inne på festivalområdet kan du betala med kontanter, Swish och betalkort.

Det är fortfarande lite oklart om det fina vädret håller i sig – det återstår att se. Alldeles oavsett vädret så kommer publiken på Koppsängsfestivalen att få en riktigt härlig helg!

/David

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.