//
du läser...
Angela Petré, Anna Karlsson, Anna Tunström, Arvika kommun, Brunskogs spelmanslag, Christian Berndalen, Erik Berndalen, Fredrik Toremark, Göran Bryntesson, Jon Nilsson, Kvinnfolk, Lollo Berndalen, Magnus Eriksson, Sångfåglarna, SingOut, Trivselkväll, YouTube

På fredag startar trivselkvällarna i stadsparken

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Kommunens arrangemang ”Trivselkväll i stadsparken” startar nu åter igen på fredag. Under fem fredagskvällar i juli har du möjlighet att alldeles gratis ta del av det lokala musiklivet. Några är kända sedan tidigare medan andra blir nya bekantskaper.

Först ut, 3 juli, är Gospelkören Sing out, Sara Olsson, Fredrik Toremark, Sångfåglarna, Anna Tunström samt Ove Köhler. Fredrik, som bland annat medverkat i ”Idol”, kan du redan nu lyssna in via hans YouTube-kanal.

Nästa fredag, 10 juli, blir det program av Familjen Arnesson, Anna Valjestål AS, Alexandra Unge och Johannes Axelsson, Jon Nilsson och Anna Karlsson, Sanna Larsson och Christoffer Toth samt Markus Erkenfjord.

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Den 17 juli är nog det mest barninriktade. Då uppträder trollkarlen Simon Söderkvist, familjen Malmberg som Pippi och Herr Nilsson, Pierre Koch, Matilda Sterby, Brunskogs spelmanslag, Angela Petré samt Elin Aregarn.

Den 24 juli äntrar följande personer scenen i stadsparken: Ronny Björn, Felicia och Viktoria Karlsson, Marie Nilsson, Henrik Gustavsson och Hannah Kull, Christian och Erik Berndalen samt Carls Ewerth Andersson.

Sista trivselkvällen, 31 juli, tror jag kan bli något alldeles särskilt då Kören Kvinnfolk, Magnus Eriksson samt Linnea och Elin Eriksson står på scen.

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Precis som tidigare år är det Göran Bryntesson som lotsar publiken genom kvällens program och leder allsången. Husbandet på plats, Per-Inge Fridlund presenterar kvällens konstnär samt en enklare servering finns på plats. Kommunen ut bänkar att sitta på men vill man vara helt säker ska man nog ta med en egen stol.

Vi i Stadsparken!

/David

Annonser

Om ArvikaMusik

Arvika är en stad och bygd full av musik...

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SENASTE INLÄGGEN

juni 2015
M T O T F L S
« Maj   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 993 andra följare

Support Local Music

Sök Arvikamusiker från Arvika på Soundcloud

Soundcloud
I love Arvika
Annonser
%d bloggare gillar detta: