Årets bredaste utbud?

Sitter med morgonens andra kaffekopp och funderar över om november någonsin varit så grå och mörk som i år…? Det är tur att snön kommer om ett tag så det blir åter lite ljusare ute. Sedan sist ha det varit intensivt på både jobb och i familjen så bloggen har fått stå tillbaka. Men nu gör jag ett litet ryck och uppdaterar här och var.

Jag har redan lagt in massor av spelningar i arrangemangskalendern. Det är ganska mycket på gång i Arvika under november och december! Bland annat vankas det julkonserter av SingOut, Arvika Kammarkör och Arvika Stråkorkester, Samklangen och många, många fler. Känner du till fler spelningar så är du varmt välkommen att skicka ett meddelande så lägger jag in det i kalendern.

kalender
kalendern fylls på.

Men vill man gå på konsert redan nu så finns gott om tillfällen redan idag (och då har jag som vanligt förmodligen missat något). Jag har hittat åtminstone sex olika konserter idag. Faktiskt ett av årets allra bredaste utbud i Arvika med 50-talsmusik, körmusik, symfoniorkester, folkmusik och hardcore. Det ni!

15.00 Ingesunds symfoniorkester
Aulan, Musikhögskolan Ingesund. Ingesunds symfoniorkester under ledning av dirigent Johannes Gustavsson. Entré 100kr, pensionär 80kr, ungdom/student fri entré.

17.00 Folkmusik i novemberkvällen
Brunskogs kyrka. Gruppen K2 som består av Karin Myrhed Johansson, fiol, Claes Hallgren, fiol, Thomas Lindberg, nyckelharpa och fiol. K2 spelar denna kväll tillsammans med Brunskogs församlings kantor Margaretha Carlander, orgel och sång. Fri entré. Kollekt till Svenska kyrkans internationella arbete.

17.00 Sånger om kärlek
Semnebyns bygdegård. Körkonsert med Gladiolus.

18.00 Novemberljus
Mikaelikyrkan. Kören Unga kvinnor, Karin Birgersson, piano. Entré 50kr.

19.00 Famnen full av solsken
Musikcafé på Sölje bygdegård. Famnen full av solsken – ett knippe ljuvliga minnen från 50-talet. Nostalgi! Entré 150kr inkl fika.

21.00 Klubb Motvals
Wilmas Musik Pub. Klubb Motvalls presenterar: Dråp, Systemfel, Hope Haven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.