môra-Per firar 20 år

môra-Per 20 år
môra-Per 20 år

När olika band fyller år går det ofta helt obemärkt förbi. Det är bara de riktigt nära fansen som möjligen håller reda på årsdagen. Ännu oftare är det nog bara bandet själva som har den kollen.

Men när nu môra-Per nu fyller 20 år som band är det få fans som inte känner till det. I bandets Facebookgrupp (som numera har över 1100 medlemmar) pågår förberedelser och en diskussion om vilka låtar som bör spelas på jubileumskonserten… Blir det ”De som byggde landet”, ”Stockholm-Oslo”, ”Hej å hå”, ”Joosts sång” eller ”Sovande stad”…?

För en jubileumskonsert är precis vad som planeras. Den 1 november kl 20.00 kliver môra-Per upp Ritz scen i Arvika tillsammans med gästande musikanter från bandets mångåriga karriär.

Det lär bli en härlig kväll med många musikaliska återblickar i den numera gedigna låtskatten. môra-Per kanske inte spelar alla de 70-talet låtar som de gett ut på skiva, men det ryktas om det ska bli två rejäla set som ska bjudas till publiken…

Biljettpriset är satt till 200 kronor och du kan köpa din plåt på Sveders Herr i Arvika. Dörrarna till Ritz och baren öppnar klockan 19.00.

/David

Läs mer om môra-Per på bandets hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.