//
du läser...
Arvika, Musik, redaktion, Val2014

Vilken härlig helg

Valkuvert. Foto: David Fryxelius.

Valkuvert. Foto: David Fryxelius.

Jag kan inte låta bli att känna mig upprymd efter denna helg. Igår var jag på torget och deltog i en fin manifestation mot rasism. Det var härligt att se vad många vi är som inte tolererar att smutsbruna krafter får breda ut sig och skrämma oss andra till tystnad. Vi blir bara starkare och bättre när vi jobbar tillsammans – ”Det är vi som bygger landet”. Och så idag har jag utnyttjat med min medborgerliga rätt att få via valsedeln sätta ner foten, tycka till, säga mitt. Visst påverkar vi varje dag i det vi säger och gör men valdagen har för mig alltid känts speciell. Högtidlig. I år har det känts än viktigare än någonsin att rösta för de goda krafterna i samhället så att de bruna inte långsamt stjälper det. Jag tänker på Kents sångtext ”Välkommen, välkommen hit, Vem du än är, var du än är”. Oavsett vad du tänker rösta på är det viktigt att du faktiskt går och röstar. Någon har sagt: ”Om du inte använder din röst kommer andra att använda din tystnad”. Jag tror att det ligger mycket i det.  Rösta på vad just DU vill. Rösta gärna på något parti som du tycker bidrar till något konstruktivt, medmänskligt och framåtsyftande. Idag går jag i det strålande höstvädret och nynnar ömsom på Kents låt ”Sverige” men framför allt på Môra-pers fantastiska låt ”De som byggde landet”. Ha en fantastik söndag och valdag. I morgon är det måndag och då fortsätter vi bygga landet. Tillsammans. /David   Läs även: ”Valkompass för musiklivet i Arvika”

Annonser

About ArvikaMusik

Arvika är en stad och bygd full av musik...

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

SENASTE INLÄGGEN

september 2014
M T O T F L S
« Aug   Okt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 882 andra följare

Arvika Musik på Instagram

Svante Henryson på Festkonserten på Glafsfjordens musikfestival 2028. #arvika #musik #arvikamusik The Boomers! #arvika #musik #arvikamusik

Sök Arvikamusiker från Arvika på Soundcloud

Soundcloud

Soundcloud

Arvika Musik på YouTube

YouTube
%d bloggare gillar detta: