Vid sidan av hamnfesten

Bokbussen i Arvika. Foto: David Fryxelius.
Bokbussen i Arvika. Foto: David Fryxelius.

Denna helg pågår Arvika Hamnfest i dagarna tre. Det märks i arrangemangskalendern som något lite går ner i intensitet. Till och med biograf Palladium stänger fredag och lördag. Men för den som inte är sugen på hamnfest finns det faktiskt ändå lite annat att sysselsätta sig med.

Torsdag
Kl 19.00 blir det åter igen allsång på Café Nystuga mitt på Såguddens friluftsmuseums område. Ferdinand von Malmborg står redo att ta emot att glada sångare. Entré 20 kr.

Fredag
Kl 10.00 blir det fredagskaffe på Rackstadmuseet. Ord och ton från Finnmarken, med Dan Andersson mfl. Annacari Jadling & Stefan Ohlsson. Senare på kvällen spelar Sonya på Wilmas Musik Pub. Starttiden är dock inte känd.

Lördag
På lördag blir det kl 19.00 ”Underhållning av Sunnebröderna” på Björknäs sommargård i Dottevik. Exakt vad detta innebär har jag inte lyckats få fram… överraskning!

Det blir under kvällen åter igen spelning på Wilmas Musik Pub. Ain’t no brothers spelar.

Chilla i hängmattan
Chilla i hängmattan

Söndag
Kl 19.00 på söndagskvällen blir det musikgudstjänst i Glava kyrka. Medverkar gör Matilda Lundström, sång, Nils Lundström, piano. Stig Axelsson, Maria Svan.

Faller inte något utav det ovanstående dig i smaken kan jag rekommendera att lyssna på min öppna SpotifylistaMade in Arvika” som innehåller en massa musik från enbart Arvikamusiker. Det tror jag att jag ska göra – det får bli till att chilla lite i skuggan i trädgården!

Trevlig helg!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.