Arvika Musik på Instagram

Arvika Musik nu på Instagram
Arvika Musik nu på Instagram

NOTIS: Konsertbilder tas alltid bäst med en riktig kamera tycker jag. Det är precis som det är med ljudupptagningar – bäst med riktiga grejor. Mobilens teknik är högst begränsad när det kommer till det riktigt högkvalitativa. Men det finns tillfällen då mobilen är det enda jag har med mig. Eller rättare sagt har jag sällan med mig något annat än just mobilen. Det finns också tillfällen då mobilens teknik är ”good enough”…

Så, vad har bilder med musik att göra? Jo, det bidrar absolut till helheten tycker jag. Vi upplever ju trots allt med alla våra sinnen.

En bra app för att dela bilder med just telefonen är Instagram. Många musiker, konsertarrangörer, skivbolag, festivaler med flera arbetar numera aktivt med Instagram. Till exempel är ”våra” lokala Wild RoosterBootleg Booze Records och Arvika Hamnfest Instagrammare.

Nostalgi på Instagram. Foto: David Fryxelius.
Nostalgi på Instagram

Instagrambilderna kommer ingalunda att få bli bloggens huvudfokus men väl ett komplement. Hoppas det blir uppskattat. Du finner kontot på http://instagram.com/arvikamusik Kom gärna med feedback!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.