Platta paket!

on
Arvika Hamnfest 2014. Foto: Arvika Hamnfest.
Arvika Hamnfest 2014. Foto: Arvika Hamnfest.

”Årets fetaste julklapp är platt!” är Arvika hamnfests slogan för närvarande. Givetvis syftar de på biljetterna till hamnfesten 2014 (som man fram till nyår får till 2013 års pris). Detta föranleddes av att man presenterade de första akterna inför sommarens jubileumsfest: Hoffmaestro, Top Cats, Sean Banan och DJ Broiler (N). Jubileum? Jo, man firar faktiskt 10-årsjubileum. Grattis i förskott! 🙂

Men det finns fler platta paket att se fram emot för den som gillar musik i Arvika. I december dyker åtminstone två skivor upp i handeln. Det är dels Gain Elevens EP (som jag skrev om för ett par veckor sedan – läs här). Gain Eleven som just nu är i ropet på P3 Stars topplista.

Men sedan dyker det upp en helt unik skiva i slutet av veckan. Det är Svenska kyrkans församlingar inom Arvika kommun som gemensamt tagit fram en skiva om kyrkornas klockor. Klockornas klang varvas med musik från de olika musiker och körer som är verksamma. Det Arvid Blix, från Nilsson-Blix musikproduktion i Arvika, som gjort inspelningarna och produktionen tillsammans med församlingarna. Med i detta platta paket finns även ett bildspel där fotografen Hans Gustafsson visar upp klockorna och miljöerna. Helt unikt som sagt.

Speedjunkies. Foto: David Fryxelius.
Speedjunkies på Ritz 2013. Foto: David Fryxelius.

2013 har dessutom bjudit på tidigare skivsläpp i form av t.ex. David D’stream Engströms skiva ”Kärlekens ansikten” från i maj, Marylands skiva från i juni och Speedjunkies skiva som släpptes i september (?). Och så mycket som händer i denna lilla stad har bergis missat en del…

Men när det kommer till platta paket är nog alla musiker i Arvika ense om att musik är allra bäst live – så unna dig själv en entrébiljett till någon av alla konserter! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.