Musiker manifesterar i Arvika den 22 juli

Musik är nog som bäst när det betyder något, när det berör, när det kommer riktigt nära.

På söndag, på årsdagen av Utöya, arrangeras en ”Manifestation mot våld och främlingsfientlighet” i stadsparken i Arvika. Idén kom redan i april då 40 000 norrmän samlades på Youngstorget i Oslo och sjöng sången ”Barn av regnbuen”. Detta gjordes för att på så vis ”återerövra” sången eftersom massmördaren Anders Behring Breivik uttalat sig om att den användes för att hjärntvätta norska barn.

Så för att hedra offren på Utöya och i Oslo samlas Arvikabor på årsdagen den 22 juli kl 14.00 vid scenen i Arvika stadspark. Brättne Bluesband, Cappucino, Skyggårdskapellet, Peak Rate, Imse, Södra Åkeriet mfl kommer att medverka. Läs mer på arrangemangets Facebooksida.

Tips – ta med en egen stol om du vill sitta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.