Åter dags för allsångskryssningar

Allsångskryssning 2018 på Olssons brygga. Foto: Olssons brygga.
Allsångskryssning 2018 på Olssons brygga. Foto: Olssons brygga.

På fredag är det åter dags för ”Allsångskryssning” på Olssons brygga. Det börjar bli synonymt med fredagskvällar  i juli. Och om jag har räknat rätt så är det här faktiskt femte året på rad som man bjuder in till allsång och spex i hamnen. Det har visat sig vara ett mycket uppskattat inslag i hamnen sommartid trots hård konkurrens från övriga arrangemang runt om i kommunen.

Även om mycket i årets upplägg är detsamma blir det ändå några förändringar. Det allra mest påtagliga är att Björn A Ling nu mönstrat av och istället är det Mattias Pettersson som tillsammans med Johan Östling kommer att styra allsångsskutan. Till sin hjälp har de bandet ”Creme fraiche” vilket består av Petter Jostéus, Andreas Petersson och Bengt Kihlström. Tillsammans bildar man det man kallar för ”Värmlands Allsångselit”. Det bådar gott.

Entrén kostar 150 kr och programmet startar kl 21:30 (fri entré före kl 20:00). Av erfarenhet vet jag att det är en god idé att komma i tid om man vill ha en bra plats. kommer du precis till start får du med största sannolikhet en dålig plats eller kanske till och med stå upp. Själv ska jag boka in minst en av fredagarna. Vi kanske ses?!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.