Mårten Falcks musikhistoria på 80 minuter!

Mårten Falck. Foto: Arvika konsertförening.

Åter igen får jag hjälp från Arvika konsertförening med den musikaliska spaningen i Arvika. Denna gång är det dags för ett lite udda inslag på Arvika konsthall… och det redan ikväll. Så här skriver konsertföreningen inför kvällen:

”Från 1500-tal till dags dato, kan det låta sig göras? Jo med Mårten Falk som nu kommer till Arvika med sina olika instrument.

Han trakterar alltifrån luta, vihuela och barockgitarr till 1800-talsgitarr, rysk 8-strängad gitarr och modern gitarr. Under konserten presenteras musikhistorien kunnigt och med många roliga anekdoter, precis som han gjorde i sin populära radioserie ”Falks musikhistorier” i P2 under sommaren 2015.

Så har du till äventyrs missat denna serie, eller helt enkelt bara vill njuta musiken med en av Sveriges bästa klassiska gitarrister, som annars brukar turnera över hela världen, så ska du inte missa detta tillfälle.”

Så, kan du slita dig från alla möjliga förberedelser, skolavslutningar, studentuppvaktningar med mera tror jag detta blir en höjdare.

Mårten Falcks musikhistoria på 80 minuter!
8 juni klockan 18.00 på Arvika konsthall. Entré 130 kronor, medlem 100 kronor, ungdom/student fri entré.