Spellista för Arvika Hamnfest 2016

Tomas Ledin på Arvika Hamnfest 2015. Foto: David Fryxelius.
Tomas Ledin på Arvika Hamnfest 2015. Foto: David Fryxelius.

De senaste åren har jag årligen skapat en spellista för Arvika Hamnfest på Spotify. Jag tycker det är ett ganska bekvämt sätt att lyssna in vad som komma skall. För i ärlighetens namn så ligger långt ifrån alla hamnfestens bokade artister i mina ordinarie spellistor. Det här blir ett, till och med nyttigt (?), sätt för mig att dels ”tvinga mig” att bredda mitt  lyssnande men också sakta men säkert starta peppen inför sommarens musikfest i hamnen.

2016 blir heller inget undantag. En spellista är nu skapad med två låtar från respektive artist. Det blir en rejäl blandning. Jag kommer att lägga till fler artister i listan allt eftersom de blir officiella från Arvika Hamnfest. Vill du också lyssna är du varmt välkommen att använda den! Om tre månader spelar de live i hamnen…

Just nu återfinner du följande artister i spellistan: The Hooters (US), Icona Pop, Miriam Bryant, Movitz!, Måns Zelmerlöw, Sabina Ddumba, Den svenska björnstammen, Frans, Nicole Sabouné, Backyard Babies, Albin Myers, John Dahlbäck, Salvatore, Freddy Kalas (NO), NEW_ID (HOL), Hov1, John Lindberg Trio, Death Team, Tjuva, Gain Eleven, Götz Kalas, Packmopedsturnén (Dregen, Love Antell, Roger Pontare, Elin Ruth, Göran Samuelsson).

/David

2 kommentarer Lägg till

  1. Sara skriver:

    Kan ni inte släppa vilka artister som spelar vilka dagar?? Då ja verkligen vill se Miriam så vill ja gärna veta vilken dag hon spelar!!

    1. ArvikaMusik skriver:

      Hej Sara. Vad jag vet finns inget färdigt spelschema att presentera. Men det är klart att jag ska publicera ett spelschema så fort Arvika Hamnfest släpper det! Håll utkik framöver. //David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.