Till slut får man faktiskt ge sig

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.
Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Sex eller åtta frågor? Följdfrågor eller inte? Nej, stryk en snarlik fråga, sju blir jättebra. Och några följdfrågor… Stop! Man kan fila för mycket också sa jag till slut till mig själv efter att jag tänkt mycket och pusslat bland konkreta frågor, lite mer luddiga tips och en del hejarop. Jag måste sluta i tid innan jag ”överarbetat” eller styrt frågorna efter vad jag själv tycker. Sådärja… *klickar på skicka*… gjort.

Tack alla ni läsare som kommit med idéer på frågor att ställa till de politiska partierna! Det blev till slut sju frågor som jag ikväll skickade iväg till politikerna. Nu återstår det att se vilka svar de kan tänkas ge mig, oss och varandra. Jag hoppas i alla fall att om cirka två veckor kunna presentera någon form av ”valkompass” med musiken i Arvika kommun som utgångspunkt. Och visst vore det då roligt om det fanns politiska viljor i ämnet musik!? Hoppas.

Innan det kan bli tal om att gå igenom dessa svar har vi i Arvika en späckad musikalisk helg att se fram emot. Själv tänker jag missa den då jag istället åker på goda vänners efterlängtade bröllop. Men ni som är kvar i kommunen kan bland annat välja på: Ale Möller band (vilket jag tror denna gång kan bli något utöver det vanliga), Banded, RIX-FM festival, Farbror Fläsk, Streaplers, Duo Corfradia (Cuba).

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.