//
du läser...
Arvika kommun, redaktion, Val

Till slut får man faktiskt ge sig

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Trivselkväll i stadsparken. Foto: David Fryxelius.

Sex eller åtta frågor? Följdfrågor eller inte? Nej, stryk en snarlik fråga, sju blir jättebra. Och några följdfrågor… Stop! Man kan fila för mycket också sa jag till slut till mig själv efter att jag tänkt mycket och pusslat bland konkreta frågor, lite mer luddiga tips och en del hejarop. Jag måste sluta i tid innan jag ”överarbetat” eller styrt frågorna efter vad jag själv tycker. Sådärja… *klickar på skicka*… gjort.

Tack alla ni läsare som kommit med idéer på frågor att ställa till de politiska partierna! Det blev till slut sju frågor som jag ikväll skickade iväg till politikerna. Nu återstår det att se vilka svar de kan tänkas ge mig, oss och varandra. Jag hoppas i alla fall att om cirka två veckor kunna presentera någon form av ”valkompass” med musiken i Arvika kommun som utgångspunkt. Och visst vore det då roligt om det fanns politiska viljor i ämnet musik!? Hoppas.

Innan det kan bli tal om att gå igenom dessa svar har vi i Arvika en späckad musikalisk helg att se fram emot. Själv tänker jag missa den då jag istället åker på goda vänners efterlängtade bröllop. Men ni som är kvar i kommunen kan bland annat välja på: Ale Möller band (vilket jag tror denna gång kan bli något utöver det vanliga), Banded, RIX-FM festival, Farbror Fläsk, Streaplers, Duo Corfradia (Cuba).

/David

Annonser

Om ArvikaMusik

Arvika är en stad och bygd full av musik...

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SENASTE INLÄGGEN

augusti 2014
M T O T F L S
« Jul   Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 993 andra följare

Support Local Music

Sök Arvikamusiker från Arvika på Soundcloud

Soundcloud
I love Arvika
Annonser
%d bloggare gillar detta: