Tonsättaren på SVT Play

on
Tonsättaren - skärmdump från Facebook
Tonsättaren – skärmdump från Facebook

Du har väl inte missat kortfilmen ”Tonsättaren” som tidigare sänts på SVT och som nu ligger på SVT Play? I så fall har du två veckor på dig innan SVT tar bort klippet.

Stoffe, eller Kristoffer Lundén som han egentligen heter, kommer från Arvika men är sedan ett antal år bosatt i Stockholm där han bland annat arbetar med mjukvaruutveckling. Stoffe har under många år arbetat med Arvikafestivalen.

Så här beskriver SVT kortfilmen: ”Konstnärssjälen Stoffe är en arbetslös tonsättare i Arvika. En dag lyckas han få uppdraget att tonsätta alla Stockholms tunnelbanestationer. Ett gigantiskt drömuppdrag. Till en början. En galen arbetsprocess med mycket humor och sann inspiration. En mockumentary av Jonathan Forefält och Love Friberger.”

Kortfilmen har fått en egen hemsida www.tonsattaren.com där man kan läsa mer om projektet. Vad som nu kommer att hända när inte projektet gick precis som det skulle… Vad händer med musiken? Blir det en app? Titta in på hemsidan. Ytterligare information om filmen kan du läsa på filmens IMDB-sida.

Så följ länken här nedan – nu är det dags för SVT Play!

/David

http://www.svtplay.se/video/2133228/kortfilm/tonsattaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.