Intensiv konserthelg

Elgitarr. Foto: David Fryxelius.

Egentligen skulle denna titel kunna fungera varannan helg – det händer massor bara man lyfter blicken lite. Men denna helg då? Vad är så speciellt med den? Jo, det är blandningen – den här helgen finns verkligen något för alla!

Igår var det världsmusikkonsert på Rackstadmuséet, spelning med Granny K på Wilmas Musik Pub och Musikquizz på The Roof. Det var säkert flera andra arrangemang som jag missat.

Idag kommer den verkliga blandningen då Great Garb ska spela på Wilmas Musik Pub. Livesändning från Cosmopolitan: Cosi fan tutte av Mozart på Palladium Bio. Årjängsbaserade kristna rockbandet Cross Heart gör en gratiskonsert på Ritz (du kan träffa dem redan kl 12 vid Erikshjälpen). SMASK 2014 (Svenska Musikakademikers Sång Kåntest) spelas i nyrenoverade aulan på Musikhögskolan Ingesund. Nattklubb blir det på Klubben i Kusin Cuisine för den som efter denna kväll inte kan sitta still.