Underhållsarbete pågår…

on

DammsugareDet är ju inte alltid så roligt, men man måsta faktiskt städa ibland. På denna blogg handlar städandet ofta av att fixa till saker som glömts, rätta stavfel mm… inte alltid skoj, men ack så viktigt.

Något som däremot är roligt är den feedback som jag får från er läsare. Det är glada tillrop, tips på Arvikaband med mera. Ett tidigare inlägg, det om Musikprofilen David Engström, har genererat mycket positiva kommentarer. Tack alla snälla! Det är jätteroligt! Arbetet med att träffa musikprofiler kommer att fortsätta… Jag gjorde även en mycket enkel inspelning av SingOuts julkonsert på Bambuser – den har jag fått mycket positiva kommentarer om. Det där kan vi göra fler gånger med fler band!

En sida som inte uppdateras så ofta som den borde är ”Musiken i media”. Arvika Nyheter skriver förvisso en del om musik men de lägger väldigt sällan ut det i digital form som går att länka till. Trist. Men, har jag missat någon ”digital” artikel om musik/musiker i Arvika så är jag intresserad av att få länken och komplettera sidan.

Arrangemangskalendern börjar så smått fyllas på, ävenom jag tycker att det fortfarande går lite trögt. Men, som så ofta annars antar jag att det snart blir ”proppen ur” och arrangemangen strömmar till… Sitter du föresten och håller på något arrangemang? Maila mig på david.fryxelius@gmail.com så lägger jag upp i kalendern! Kriterie är att det är en spelning inom Arvika kommun. Vilken genre det är spelar naturligtvis ingen roll – rock, jazz, hiphop, klassiskt, techno, visa, pop, kyrkomusik, grunge, deathmetal… you name it. Bring it on!

Ikväll är det två konserter i Arvika. Fernandoz spelar på Parkhallens dansbandskväll. Samtidigt pågår Rocknytt LAJJV på Ritz. Rocknytt ställer DEVAN och LIZETTE & på scenen. Personligen är jag i ”valet och kvalet” om jag ska våga mig ut då jag ska upp russkigt tidigt imorgon… vi får se. Hur som helst, ni som ger er ut denna helg kommer att få finfin underhållning.

Nu får det bli ett pass med annan städutrustning (läs dammsugare) och sedan en promenad i det strålande vackra vintervädret. Arvika visar idag upp sig från en härlig solig sida!

Vi hörs!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.