Nytt år och nya idéer!

20121228-004957.jpgLite ledighet över julen har satt ”griller” i huvudet på mig. Det är egentligen en ganska enkel idé som långsamt grott i bakhuvudet på mig under hösten och som nu fått lite mer form. Jag har känt att något saknats här på bloggen och jag tror mig nu veta vad det är.

Min tanke, i alla fall som den ser ut just nu, är att här på bloggen presentera olika musikprofiler från Arvika. Någon aktiv person som spelar, skriver, sjunger, mixar, arrangerar, producerar eller på något annat sätt bidrar och berikar till ett levande musikliv i Arvika. Det finns även intressanta människor som kommer från Arvika och som nu är aktiva på annat håll. Förhoppningsvis blir det spännande och underhållande läsning, om inte annat så blir det kul att jobba med. Om jag får snurr på det borde det med tiden bli en skön samling. Redan nu finns faktiskt de första namnen klara…

Så, håll utkik här på bloggen framöver! Och du… Gott nytt år!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.