Piren Live 2021

Nu börjar det faktiskt fylla på ordentligt i arrangemangskalendern. Och även om det än så länge är långt ifrån ”ett vanligt år” så börjar det snart faktiskt likna lite ”vardag” i Arvika. Det vill säga att det finns mer än ett musikaliskt arrangemang per dag att välja på. Ett av de senaste initiativen är Piren Live som återkommer även 2021 – kul!

Arvid Blix sätter tillsammans med olika samarbetspartners upp en dryg veckas konserter i hamnen. Boka redan nu in datumen 30 juli till 7 augusti. I år ändrar man förvisso lite i upplägget och tar bort den gratis livestream man erbjöd ifjol. Men å andra sidan medger de lättade restriktionerna nu publik på plats på ett helt annat sätt än förra året.

Artisterna som helhet är inte helt klara än men likt förra året blir det lokala artister blandat med Sverigekända. Det blir också olika genrer. Redan nu kan man nämna följande artister: Albin Lee Meldau, Dotter, Sofia Karlsson, Svante Henryson & Joel Lyssarides, Bror Gunnar Jansson, X-Rays. Men fler artister tillkommer alltså och jag får anledning att återkomma med en uppdaterad lineup.

Biljetter till alla konserter kan redan nu inhandlas hos Tickster: https://secure.tickster.com/yjc8wd3f6rft5v9

Mer information om Piren Live finner du på hemsidan: http://www.piren.nu

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.