Gott om konserter denna helg

Världens barn-konsert i trefaldighetskyrkan. Foto: Hans Gustafsson.
Världens barn-konsert i trefaldighetskyrkan. Foto: Hans Gustafsson.

Denna helg är det gott om konserter runt om i Arvika. Precis som förra helgen är de så många att man inte kan vara med på allt utan måste välja. Det är åtminstone sju stycken konserter idag och ytterligare en konsert imorgon om jag räknat rätt. Och då har jag inte räknat med bibliotekets musikaliska aktiviteter idag… På bloggens arrangemangskalender finner du alla tider och platser. Det är bara att välja och vraka!

En konsert att lyfta lite extra är den som Arvikas barn gör senare idag. I Trefaldighetskyrkan framför nämligen Arvika kommuns grundskolor, Musikskolan i Arvika och barnkörer från kyrkan en konsert till förmån för Radiohjälpens insamling till Världens Barn. Det är en konsert med både körsång och ensemblespel. Vet inte för vilken tur i ordningen man gör detta – det har blivit en fin tradition. Konserten startar kl 16.00. Ta med plånboken!

Trevlig helg allihop!

//David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.