Lugnet före stormen

Bakgårdsfestival 2013. Foto: Thingshuset.
Bakgårdsfestival 2013. Foto: Thingshuset.

Just nu verkar vi i vara inne i en slags lugnet-före-stormen-period i Arvika. Och även om det faktiskt är en del spelningar så är kanske januari-april de riktigt stora månaderna för replokalerna? Men det finns faktiskt ganska mycket att se fram emot för den som orka hålla sig lite.

Några saker jag sniffat upp är till exempel att Hebbe Sisters nyligen spelat in P4s rallylåt inför Svenska rallyt. Den får vi nog höra rejält om några veckor.

Jag vet att det bokas artister för sommarens olika festivaler. Till exempel släppte nyligen Bakgårdsfestivalen sina två första band: LARM och Oaklake Space Collective.

Gain Eleven ska till Tyskland och spela men efter det borde de vara framme vid mixning och maskering av sin första skiva.

Enforcer pysslar med musikvideoinspelning. Livekarusellen pågår för fullt.

Om ett tag kommer det att hända spännande saker när Solbergagymnasiets musikesteter presenterar stora saker på musikskolan – men mer om det lite längre fram…

Kanske är det också så att du sitter på info om kommande arrangemang? Maila mig gärna! Tips på saker att skriva om och arrangemang att lägga in i kalendern är båda av intresse. Vi hörs väl? Bra! 🙂

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.