Borde blogga, men…

Fötter nerborrade i det första gröna vårgräset.
Fötter nerborrade i det första gröna vårgräset.

Jag känner lite då och då att jag borde blogga mer. Att jag borde försöka hänga med mer. Men jag hindras allt som oftast av en massa annat. Jobb, däckbyten, avslutningar, klassfotboll, trädgård… och att bara försöka vara. Jag är en hejare på att komma på ursäkter. Just nu skyller jag på våren. Fy på dig våren!

Tittar man i kalendern så är maj månad ganska intensiv, men det verkar som om resten av sommaren faktiskt inte hamnar långt efter. När jag ser vad som vankas i arrangemangsväg i sommar inser jag att jag måste röra på mig lite. Det ser bra ut med DJs, konserter, musikcaféer och en massa sköna dagar/kvällar. Jag ser lite extra fram emot att någon/några kvällar ta mig ner till hamnen och Olsson sbrygga som i år satsar på livequiz varje onsdag.

Har du arrangemang som du vill att jag lägger in så hör av dig. Det här blir en kul sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.