//
du läser...
Olssons brygga, redaktion

Borde blogga, men…

Fötter nerborrade i det första gröna vårgräset.

Fötter nerborrade i det första gröna vårgräset.

Jag känner lite då och då att jag borde blogga mer. Att jag borde försöka hänga med mer. Men jag hindras allt som oftast av en massa annat. Jobb, däckbyten, avslutningar, klassfotboll, trädgård… och att bara försöka vara. Jag är en hejare på att komma på ursäkter. Just nu skyller jag på våren. Fy på dig våren!

Tittar man i kalendern så är maj månad ganska intensiv, men det verkar som om resten av sommaren faktiskt inte hamnar långt efter. När jag ser vad som vankas i arrangemangsväg i sommar inser jag att jag måste röra på mig lite. Det ser bra ut med DJs, konserter, musikcaféer och en massa sköna dagar/kvällar. Jag ser lite extra fram emot att någon/några kvällar ta mig ner till hamnen och Olsson sbrygga som i år satsar på livequiz varje onsdag.

Har du arrangemang som du vill att jag lägger in så hör av dig. Det här blir en kul sommar!

Annonser

Om ArvikaMusik

Arvika är en stad och bygd full av musik...

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SENASTE INLÄGGEN

maj 2013
M T O T F L S
« Mar   Jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 000 andra följare

Support Local Music

Sök Arvikamusiker från Arvika på Soundcloud

Soundcloud
I love Arvika
Annonser
%d bloggare gillar detta: