Sommarkvällar i stadsparken 2019

Affisch Sommarkväll i stadsparken 4 juli 2019
Affisch Sommarkväll i stadsparken 4 juli 2019

Nytt namn, ny dag och nästan ny programvärd. Så ser det ut när Arvika kommun lanserar ”Sommarkväll i stadsparken” (tidigare ”Trivselkväll”) för sommaren 2019. Med start ikväll. Från och med i år är det alltså torsdagar klockan 19.00 under juli månad som gäller. Men sedan lär du känna igen dig – det blir underhållning för hela familjen!

Programledare i år är Johan Birgersson och som tillsammans olika gäster, olika husband, allsångsinslag och överraskningar kommer bjuda dig på några timmars underhållning. Platsen är stadsparkens utescen. Det är fri entré och enklare servering kommer att finnas. Det finns en del bänkar uppställda, men du får gärna ta med egen stol.

Ikväll, den 4 juli, är rubriken ”Här är ditt musikliv Göran!”. Göran Bryntesson (tidigare års programvärd) ”knyter ihop säcken” som trivselskapare genom åren med musikvänner – bland annat tillsammans med Anna Tunström, Elisabeth Axelsson-Lilja, Mangskogs spelmanslag, Jonathan Bergendahl, Alf Engström och Lollo Berndalens husband.

Övriga torsdagars program:
11 juli är: Mora Träsk, T-Bear & the Dukes, Arvika accordeonensemble mfl. Allsång.
18 juli: Majas alfabetssånger, Allsång med Kerstin Andeby. Andra chansen, Rockabilly med Milestone.
25 juli: Pettson och Findus, Leif Nahnfeldt, Daniel Höglund Werngren mfl. Allsång.

Mycket nöje!

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.