Lyckad manifestation i stadsparken

Manifestation mot våld och främlingsfientlighet
Manifestation mot våld och främlingsfientlighet

Att solen tittat fram över Arvika gjorde nog att många av de närvarande Arvikaborna dök upp på dagens ”Manifestation mot våld och främlingsfientlighet” i Arvika stadspark. Uppskattningsvis var det nog som mest 400 personer – vilket är imponerande! Själv tog jag med mig familj, campingstolar och kaffekorg och anlände till stadsparken alldeles lagom för att höra slutet på Brättne Blues Band. Bluesbandet var idag förstärkt av Daniel Nolgård på keyboard/orgel. Vi missade således Göran Nilssons öppningsanförande. Synd, jag hörde av andra att det var bra.

Brättne Blues Band
Brättne Blues Band

Efter Brättne Blues Band spelade två, för mig okända, band; ”Cappuccino” och ”TBA” (som jag faktiskt trodde var den internationella förkortningen för ”To Be Announced”). TBA svängde dock riktigt skönt och det gjorde även Cappuccino på sitt sätt. Repar de hårt något år till så blir de riktigt bra spår jag.

Peak Rate äntrade scenen efter lite omriggning. Gott bluesig rock, perfekt till samtal med vänner och ett nytt dyk ner i kaffekorgen!

Skyggårdskapellet missade vi då våra magar ropade efter mat. Skönt att det finns restauranger bara något kvarter bort. Under tiden middagen intogs inne tilltog vinden ute.

Imse
Imse
Södra Åkeriet
Södra Åkeriet

Lagom till att Imse skulle äntra scenen blåste det av och till ganska kallt. När avslutande Södra Åkeriet spelade blåste det riktigt kallt. Mot slutet var det nog inte fler än kanske 100 personer kvar i stadsparkens publik. Men det är inte illa med tanke på både väderlek och all konkurrens av alla andra arrangemang denna helg!

Tack till Rolf, Thorbjörn, Göran, Perra, alla musiker och alla andra… ett strålande jobb!

Några ur den uppskattningsvis 400 personer stora publiken.
Några ur den uppskattningsvis 400 personer stora publiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.